Lørdag formiddag

Lørdag formiddag hører jeg så vidt muligt radio. Jeg elsker at høre Mads & Monopolet på P3.

Det er som regel god underholdning, men ikke bare det. De dilemmaer, der bliver diskuteret i programmet, er ikke bare skæg og ballade. Tit bliver der smidt virkelig alvorlige emner på bordet. Det er interessant at følge debatten i radiostudiet, og man kan jo slet ikke undgå selv at tage stilling til de forskellige problematikker.

Tit kommer vi til at diskutere med herhjemme i køkkenet – somme tider bliver vi så optaget af selv at udveksle synspunkter, at vi næsten glemmer at lytte til de gode folk i radioen.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Selvom min radio står fast på P1, så gør jeg gerne en undtagelse lørdag formiddag. Men endnu bedre så hører jeg Mads og Monopolet på Podcast. Der slipper man nemlig for musikken, som jeg slet ikke gider høre 🙂

    1. Eva : Hvis jeg ikke får hørt programmet, snupper jeg som regel podcast-versionen, men jeg vil helst høre det live 🙂

  2. Mads og monopolet er også et program jeg hører, så vidt det er muligt. Der er nemlig mange gode dilemmaer der tages op og endevendes. Sjovt at høre så forskellige meninger de somme tider har, og andre gange er de rørende enige. I lørdags fik jeg ikke hørt det.

    1. Pia : Det er rigtig spændende nogen gange at høre synspunkter, der er langt fra, hvad man selv mener. Det er godt at blive mindet om, at en sag kan se fra mange vinkler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *