Bondegårdsdyr

De tre søde dyr her er flyttet ind hjemme hos os.

Vi købte dem forleden dag for at øge vores noget slunkne beholdning af legetøj til at beskæftige Sander med, når han er på besøg.

Jeg har længe haft et godt øje til  Schleich dyrene. De er nemme at falde for. Til gengæld er de svære at vælge imellem, når nu de er så søde allesammen. Valget faldt altså i denne omgang på de tre her.

I dag kom Sander så på visit og blev præsenteret for de nye legekammerater. Jeg tror nok, at de blev godkendt.

Du vil måske også synes om

5 kommentarer

  1. Schleich dyr er bare så skønne. Marcus elsker dem også, og har efterhånden en anseelig samling incl. en dejlig bondegård. Han er iøvrigt blevet storebror her til aften til en lillesøster, der havde så travlt med at komme til verden – 4 uger før tid – at hun blev født på badeværelsesgulvet, men både mor og datter (og også mormoren) har det godt

  2. Susanne : Kæmpestort tillykke med det nye lille barnebarn. Det lyder sandelig til at ha’ været en fødsel lidt ud over det sædvanlige – men hvor er det dejligt, at alt gik godt !

  3. Schleich dyrene er bare skønt legetøj, der kan bruges i rigtig mange år. Og sommetider kan man være heldig, at de er på tilbud f.eks i Salling her i Århus.

  4. Ja de er flæot udført og virkelige populært legetøj både til piger og drenge. Tror at dine dyr snart får nye venner. Der er nemlig mange at gå efter – et tip de er billiger på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *