Spændingen stiger

Mens vi boede i skurvognen, bestilte vi nye sofaer til vores stue. De skulle nok have været bestilt noget før, for leveringstiden har været virkelig lang.

Men endelig langt om længe er de blevet leveret her til morgen.

Det er så spændende, om de nu er, som vi har gået og forestillet os. Om farven på læderet er, som vi har regnet med. Vi har kun set den på en lille læderprøve, så det er lidt af en satsning.

Lige om lidt tager vi pappet af, og så må vi se. Jeg tør næsten ikke.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Hihi, inde i mit hoved har jeg nu billeder af, hvordan I allesammen har siddet på gulvet i jeres fine nyrenoverede stue 🙂 Hvor spændende med ny sofa – SKYND jer at flå pappet af!!

  2. Tillykke med jeres nye sofa :-)! Jeg håber, at den er just sådan, som I forestillede jer den. Jeg husker tydeligt, da vi fik vores nye sofa med chaiselongue for et par år siden. Vi blev heldigvis ikke skuffede! God torsdag!

    1. Nonna : Tak! Vi er heldigvis heller ikke blevet skuffede, det er bare sået så lang tid, siden vi bestilte dem, at vi næsten havde glemt hvordan farven egentlig var.
      God dag til dig også 🙂

  3. Ja, nu er det jo afsløret, at I ikke blev skuffede – det havde nok heller ikke været så heldigt, hvis I var – man kan nok ikke sådan lige levere dem tilbage igen 🙂
    Jeg hyler med i koret: BILLEDE, tak 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *