Forkælelse på en regnvejrsdag

I dag har jeg fået blomster af min søster. Det ved hun bare ikke noget om.

Jeg har nemlig indløst et gavekort til Interflora, som hun har været så sød at give mig for lang tid siden.

Jeg styrter ikke ud og bruger et gavekort med det samme, jeg har fået det. Jeg er lidt nærig med mine gavekort. Jeg går og gemmer på dem. Jeg elsker at vide, at jeg har dem. Det er dejligt at have lidt forkælelse i baghånden til en regnvejrsdag.

I dag trængte jeg til friske blomster. Så var det jo skønt at have et gavekort til blomsterhandleren liggende lige til at indløse.

Gavekort gør mig glad to gange. Først når jeg får dem og så igen, når jeg indløser dem.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Det var en god gave – og jeg kan godt forstå at det var i dag du trængte! Pyh, hvor er det mørkt og regnfuldt. Jeg glemmer at bruge gavekort og tilgodebeviser og den slags … Jeg må vist lige gå min tegnebog efter, for jeg tror der må gemme sig et par gaver til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *