På min opslagstavle …

hjerteophæng

På min opslagstavle hænger et lille kobberfarvet ophæng. Det er det eneste julepynt, der er hængt op her i huset indtil videre. Jeg har fået det af min søster. Hun sendte det til mig for nylig i et brev, og jeg hængte det op på opslagstavlen med det samme. Der får det lov til at hænge indtil juleaften, hvor det skal være en del af pynten på vores juletræ.

Jeg synes, at det er så fint. Det er fra Hjerteforeningen, så man støtter altså hjertesagen, når man køber et eller flere ophæng.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er da så fint. Og hvor er det billigt. Det ville være den fineste værtindegave, så måske burde man købe et lager.

    1. Det er nemlig rigtig sødt – og en lille gave, man bliver glad for. Når det så samtidig støtter et godt formål, bliver det endnu mere oplagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *