Familietid

Ældste søn har været på besøg nogle dage, før han her til morgen rejste tilbage til sin hverdag i Nuuk.

Vi har hygget os herhjemme og også været lidt på tur. Vi har bl.a. været en tur på Enø og en tur på Møn.

På Møn havde vi sat os for at se Geocenteret ved Møns Klint. Desværre var der så mange andre, der havde fået den samme glimrende ide, at vi ikke rigtig fik noget ud af det. Der var simpelt hen så mange mennesker, at man næsten stod som sild i en tønde, og støjniveauet var højt. Så det var temmelig svært at koncentrere sig om at læse og høre de forskellige informationer, så vi fik ikke ret meget ud af besøget. Det var lidt ærgerligt, men vi blev enige om. at vi må vende tilbage en anden gang, når det ikke er sommerferie og den første regnvejrsdag i lang tid. Når man vælger lige præcis sådan en dag, er man jo selv lidt ude om det.

Vi blev lidt stressede af at være der, så vi gik ret hurtigt igennem centeret og søgte derefter tilflugt i mere rolige omgivelser i Klinteskoven, hvor vi gik en lang og dejlig tur.

I går rundede vi ældste søns besøg herhjemme af med med en hyggelig familiefrokost. Det var lykkedes at tromme hele banden sammen. Det er ikke altid så let. Nogen arbejder så skæve tidspunkter og nogen bor langt væk. Så det er lidt af en kabale, der skal gå op, og det gjorde den i går. Det var så hyggeligt. Sander havde fået en ny drage, som vi i fællesskab morede os med at forsøge at få i luften. Det gik ikke alt for godt, men vi havde det ret sjovt, og det var det vigtigste.

Du vil måske også synes om

Igen

4 kommentarer

    1. Nana : Det er dejligt at være sammen med børnene enkeltvis, men også skønt samle hele flokken 🙂

  1. Sådan nogen dage, hvor man kan samle hele familien, er de aller bedste.

    Det må også have været dejligt med nogen dage sammen med jeres søn, som ellers bor så langt væk. Ærgerligt med museumsbesøget, men det var da godt, I kunne gå igen.

    1. Eva : Det er nemlig dejligt at samle hele sin flok omkring sig 🙂
      Geocenteret vil vi gerne se igen en anden dag, for det var rigtig interessant og smadderfint indrettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *