Nyt køkken på vej

Der har været mange lastbiler forbi med materialer til vores hus de seneste to måneder.

I dag kom en af de leverancer, jeg har set allermest frem til. Mit nye køkken.

Hvor jeg dog glæder mig til det køkken.

Det var en skam, at naboens lille dreng ikke var hjemme, da køkkenet blev leveret, for han er simpelthen så optaget af alle de store lastbiler.

Du vil måske også synes om

10 kommentarer

  1. Nyt køkken er bare det bedste! Håber du bliver rigtig glad for det – men det gør du, for du har nok selv været med til at vælge det 🙂

    1. Ellen : Det nye køkken er det, jeg glæder mig mest til. Køkkenet er husets vigtigste rum, synes jeg.Jeg regner stærkt med at blive glad for det – jeg har i hvert fald gjort mig meget umage med at kigge på mange forskellige muligheder før jeg traf et valg 🙂

  2. Spændende med nyt køkken. Jeg fik et fra samme firma for 2 1/2 år siden, og det stor-nyder jeg hver eneste dag. Glæder mig til billeddokumentation, når I er færdige.

    1. Susanne : Godt at høre, at du er tilfreds med dit køkken fra samme firma! Jeg glæder mig også helt tosset 🙂

  3. Jeg håber, vi må se dit nye køkken, når det er færdigt – jeg kan godt forstå, du glæder dig til at se det stå færdigt 🙂 Her fik vi nye låger på skabe og forsider på skufferne for nogle år siden, men hele køkkenet trænger til en renovation 🙂

    1. Madame : Køkkenet er så vigtigt, synes jeg. Vi opholder os rigtig meget i køkkenet og glæder os til et nyt – for det gamle var virkelig slidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *