Udsalg

Jeg har gjort et par gode udsalgskøb i dag.

Jeg er ikke så meget til trængsel og lange køer, så jeg fandt de gode udsalgstilbud i ro og mag ved computeren. Det blev lidt men godt – bare en trøje og et par T-shirts til mig selv og en enkelt T-shirt til Sander.

Jeg kiggede også  lidt på babytøj. Min niece er nemlig gravid og skal nedkomme til oktober. Det er en lille pige, der er på vej, og jeg kunne ikke dy mig for at bestille en lille lyserød T-shirt. En lillebitte sag i størrelse 56 i økologisk bomuld. Jeg kan næsten ikke stå for sådan nogle småbitte trøjer og bluser.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Åh, det er bare så hyggeligt at købe babytøj! Det er længe siden jeg har haft eller kendt en baby … Jeg sidder og får helt lyst til at købe en lille lyserød t-shirt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *