Det helt rigtige spisebord

Vi er på jagt efter Det Helt Rigtige Spisebord.

Det, vi har, har længe trængt til at blive udskiftet. Nu skal det være, og det nye skal være langtidsholdbart.

Vi forestiller os sådan et bord, man aldrig bliver træt af. Et bord der bare bliver pænere og pænere af at blive brugt. Et bord, der kan tåle det meste og er let at holde.

Vi har et sofabord, som jeg købte for 38-39 år siden. Det lever op til ovenstående – så det er slet ikke umuligt.

Jeg er ikke sikker på, at nogen af os har et helt klart billede i hovedet af, hvordan bordet skal se ud, men vi er enige om, at det skal være et asketræsbord.  Som sofabordet.

I sidste uge var vi hos Paustian for at kigge efter Det Helt Rigtige Spisebord. Vi fandt det ikke, så vi pjattede med, at hvis ikke vi finder vores ønskebord, så kan det være, at vi bliver nødt til at kaste os ud i noget kreativt – måske kunne man komme langt med en stak paller?

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

 1. Det vil bare blive så pokkers svært at få fødderme ind under bordet, hvis I beslutter jer for pallerne.
  Jeg ved ikke, om det var asketræ, men vi så faktisk et utroligt flot spisebord i Ilva, sidst vi var der. Vi finder nemlig altid det, vi IKKE skal bruge, når vi leder efter noget bestemt 🙂

  1. Ellen : Det er nemlig så sikkert som amen i kirken, at når man står og skal bruge et eller andet nyt, så er det ikke til at opdrive det rigtige – derimod ser man altid de helt perfekte ting, når man ikke har behov for at købe nyt 🙂 Vi skal helt bestmt også forbi Ilva.

 2. Det er jo ret trendy at fremstille borde af paller, men jeg har dog ikke set det som spiseborde. Måske kan I blive first movers på spisebordsområdet 😉

 3. Jeg har i mange år ønsket mig et Skovby-spisebord, der kan blive kæmpe stort, og er smukt og klassisk.
  God jagt på det helt rigtige.

  1. Eva : Tak! Vi går nemlig også efter et bord med tillægsplader, så der kan være plads til alle, når hele familien er samlet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *