Alle snakker om London

I den seneste tid har jeg hørt og læst om mange, der lige har været i – eller er i – eller skal til – London.

Nu er misundelse jo en grim ting, som man skal holde sig fra, men jeg tænker altså: bare det var mig!

Jeg har kun været i London en eneste gang – og kun en eneste dag. Og jeg er så sulten efter at komme tilbage og se og opleve meget mere af den fantastiske by.

Henrik og jeg tilbragte vores sølvbryllupsdag i London. Det var en fantastisk dag. Jeg kan ikke tænke mig en bedre måde at fejre dagen på. Vi havde kun den ene fridag til rådighed. (Vi havde ikke lyst til at holde fest. En af vores sønner var ude at sejle, så familien kunne ikke samles på selve dagen. Så vi valgte at smutte til London og fejre dagen i tosomhed. Senere inviterede vi børn og svigerbørn ud at spise, så de blev ikke snydt.)

Vi tog afsted meget tidligt om morgenen og kom hjem ret sent om aftenen, og vi oplevede så meget på den ene dag. Selv om det kun var sølvbryllup, så var den tur guld værd!

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Åh, som det lyder som en pragtfuld dag. Jeg kunne også godt tænke mig at komme til London igen. Det er over 40 år siden, at jeg var der sidst, og jeg kender også mange, der har været der eller snart skal afsted.

  2. Susanne: Ja, kan du ikke lige forestille dig en gang juleshopping i London? Det ville altså ikke være dårligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *