Solskin

Hvor er det bare dejligt, at solen skinner og luften er lun. Det er skønt at kunne være ude uden vanter og at kunne bruge en lidt lettere jakke end den tykke vinterjakke. Jeg nyder det.

I går var vi en tur i skoven sammen med Sander, sønnike og svigerdatter. Denne gang gik vi en tur til Svenskekløften. Sander nød skovturen som altid, men på et tidspunkt mukkede han lidt over, at vi gik for stærkt, og at han næsten ikke kunne følge med. Jeg sagde til ham, at han kunne gå forrest, for så kunne han bestemme farten. Det syntes han var en god aftale. Så han gik i spidsen, og så skal jeg da ellers love for, at der kom tempo på. Det gik over stok og sten, og nu var der ingen, der brokkede sig.

I dag har jeg ikke nogen at gå tur sammen med, men det er  heller ikke så tosset at gå en tur alene. Jeg har været ude at gå i formiddag og har planer om en eftermiddagstur også. Det er bare om at komme ud og nyde det gode vejr, mens det er der.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Det var en god idé at lade Sander gå forrest og bestemme farten 🙂 Ja, det er nemlig bare om at komme ud og nyde det gode vejr, mens vi har det.

    1. Madame : Man kan holde til meget – også at gå hurtigt – når bare det er noget, man selv har valgt 🙂

  2. Vejret er bare så dejligt – midt på dagen. For jeg frøs da godt nok fingrene (i handsker), da jeg cyklede på arbejde i morges. Hehe, også små generaler kan sætte højt tempo 😉

    1. Fruen : Du har ret – det er stadig halvkoldt, når solen ikke er oppe, men vi er trods alt også kun i begyndelsen af marts.
      Ja, jeg skal love for, at tempoet kom i vejret, da den unge mand førte an 🙂

  3. Der var rim på græsset i morges, men det varede ikke længe, inden solen bragede igennem alle vinduerne og afslørede, at de trænger til at blive pudset ;-)! Det er skønt at gå tur, alene eller sammen med andre, i sådan et vidunderligt vejr. Ja, de små vil gerne bestemme farten! God tirsdag aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *