Jeg er blevet klogere

Ja, det er rigtigt nok. Jeg er blevet klogere – siden i går. Nå ja, ikke ret meget klogere – men lidt har også ret.

Jeg har nemlig hittet ud af, at planten, jeg skrev om i mit seneste indlæg, er en Katost. Så ved vi det. Der er bare mange forskellige planter i Katost-familien, og jeg er (endnu) ikke klar over, hvilken slags min er. Så  jeg må studere lidt mere. Måske er det bare den, der hedder Almindelig Katost.

På frøpakningen står kun det latinske navn Malva.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Helle K.: Ja, jeg synes også den er rigtig smuk. Den er åbenbart såre almindelig, men det gør den jo ikke mindre køn. Velkommen på min blog i øvrigt – dejligt at du ville læse med, jeg kigger også regelmæssigt forbi hos dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *