Same procedure as every year

Tiden omkring nytår står i oprydningens tegn her i huset. Jeg får altid en gevaldig trang til at rydde op og rydde ud på denne tid af året.

Jeg starter altid nytårsmorgen med at pille alting ned fra min opslagstavle. Så er den klar til det nye års ideer, projekter, minder, hilsner, ønsker og hvad der ellers plejer at lande der.

Når opslagstavlen er ryddet, er processen i gang. Jeg kaster mig over skabe og skuffer. Jeg ordner og sorterer og smider endda også somme tider noget ud.

Jeg rydder også op i strømmen af nyhedsbreve, der lander i min mailbox. I årets løb vokser antallet på mystisk vis, men nu bliver det skåret ned med hård hånd.

Jeg må vist også kigge på, om der skal luges lidt ud i overspringshandlingerne – det var jo den der oprydning, jeg var i gang med.

Du vil måske også synes om

8 kommentarer

  1. Sikke en energi! Det er dejligt at få ryddet op. Jeg er så småt i gang. Men overspringshandlinger må der til, for mit vedkommende:-)!
    God fredag og god oprydning!

    1. Nonna : Overspringshandlinger og gode, små pauser kan vi ikke helt undvære 🙂
      Rigtig god fredag til dig!

    1. Fruen : Jeg skrev jo, at jeg ville luge ud i overspringshandlingerne – ikke fjerne dem helt. Det er vist temmelig urealistisk – desuden plejer min oprydningsdille at gå over igen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *