Det var det

Håndværkerne er færdige med deres arbejde.

Den sidste skrue blev skruet i, og det sidste penselstrøg blev taget, i går.

Mandskabsvognen er ikke hentet endnu. Den står tom og forladt udenfor.

Det er fuldstændig fantastisk!

Vi var blevet lovet, at arbejdet ville være færdigt senest d. 18. juli. Det var kun den 9. i går..

Man hører så tit om håndværkere, der ikke bliver færdige til den tid, de har lovet, men vores blev altså færdige i god tid før deadline. Det skal de ikke høre et ondt ord for.

Vi må ikke begynde at gøre  rent for alvor før om et par dage, for der er nogle fuger rundt omkring, der lige er lagt og skal have tid til at tørre. Der er også malet lidt hist og her lige til sidst, så der er nogle overflader, der ikke må vaskes af endnu. Men hvad gør det?

Der er en hel del nye skabe, der skal vaskes af. Dem begynder vi med. Bagefter kan vi begynde at fylde noget i dem og få tømt nogle flyttekasser. Vi behøver ikke at kede os.

Vi glæder os til at komme i gang.

Du vil måske også synes om

12 kommentarer

 1. Ja, det er da helt fantastisk. Og flot, at håndværkerne blev færdige før tid. Held og lykke med at pakke ud og indrette :-)! Det er sikkert noget hyggeligere, end at pakke det hele ned?

  1. Nonna : Tak! Jeg tror, at det er temmelig meget sjovere at pakke ud og stille på plads, jeg glæde mig i hvert fald til det 🙂

 2. Hatten af for den slags håndværkere – bare én dag til den forkerte side er næsten ikke til at bære, så hellere være lidt pessimistisk, lige hvad den slags angår.
  God arbejdslyst!

  1. Ellen : Tak! Det er virkelig en dejlig overraskelse, når den slags store projekter bliver færdige før tid, man er jo mere vant til, at tingene bliver forsinkede.

 3. Før tid – flot! Oh, hvor bliver det svært at holde sig i skindet og ikke kaste sig brølende over rengøringen for om et par dage. Heldigvis er det næsten for varmt at lave noget som helst, så I må bare slappe af i en liggestol i skyggen. – Er der forresten ikke ulideligt varmt i jeres skurvogn pt?

  1. Fruen : Jo, der er SINDSYGT varmt i vognen – 30 grader i aftes og lige nu 28,1!! Vi er begyndt at ordne skabe i køkken og bryggers, vaske køleskab og fryser af og den slags – det må vi heldigvis godt – men det går langsomt i denne varme! Vi holder mange pauser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *