Selvgjort er velgjort

I går, da jeg skulle skynde mig fra vores lille arbejdsværelse til køkkenet, glemte jeg at tage min ene lilletå med. Den hamrede ind i dørkarmen. Jeg tror aldrig, jeg har råbt så højt før. For filan da, hvor gjorde det ondt.

Tåen blev hurtigt omtrent dobbelt så stor, som den plejer at være, og fik den flotteste blå nuance.

Nu lister jeg meget forsigtigt rundt.

Som min søde mand sagde til mig i morges, da jeg beklagede mig over min meget ømme tå : Selvgjort er velgjort.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Madame : Det gjorde virkelig ondt. Lige i øjeblikket var jeg overbevist om, at den var brækket, men måske er den bare forstuvet. I hvert fald er den hævet, blå og meget øm. Jeg håber, at den bliver i orden igen, når den lige får lidt ro et par dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *