Hvordan kunne vi glemme det …

Efter at jeg har pakket julepynten væk, slår det mig pludselig, at der er noget, jeg har glemt denne jul.

Det er ellers en meget værdsat del af julen her i huset. Alligevel kunne jeg glemme det fuldstændig.

Det drejer sig om Farmors lille julehus. Det lille, fine porcelænshus, der har en særlig betydning for os. Jeg har glemt det en enkelt gang før, men dengang gjorde en af mine sønner opmærksom på juleaften, at der manglede noget.

Denne gang er der ingen, der har gjort mig opmærksom på forglemmelsen.

Det lille julehus bliver opbevaret et særlig sikkert sted, fordi det er så dyrebart for os. Tidligere har det ikke været et problem at huske det, selv om det ikke ligger sammen med resten af julepynten, men det var det åbenbart i år.

Til gengæld huskede jeg at komme salt ved kartoflerne i år – det glemte jeg sidste år. Det er ved at udvikle sig til en rigtig irriterende juletradition, at jeg glemmer et eller andet.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Måske skal du bare glæde dig over, at det er småting, du glemmer. Og grine lidt af det…., hvad mon det bliver næste år?

    1. Madame : Tak! Det er nemlig så fint og vi holder så meget af det, alligevel lykkedes det at glemme at tage det frem. Det med at glemme at tænde lys, man har sat frem, det kender jeg også godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *