Leg og sjov

Vi fik en frisk og veloplagt dreng på besøg i går morges klokken otte – og så tog vi ellers hul på en halv dag med leg og sjov.

Sander tog godt imod det nye legetøj – både den sjove Furby og hammersættet. Han var ferm til at hamre brikkerne fast på pladen, så de dannede flotte køretøjer. Vi fik også leget lidt med Lego, læst en bog og øvet os på et par sjove remser.

Vejret var rigtig dejligt, så det skulle vi selvfølgelig også ud og nyde. Så vi strøg ud i haven, og Sander fik tjekket, om hans kost, bold og grønne vandkande stadig var på deres sædvanlige pladser. Alt var, som det skulle være, og Sander fejede myrer, vandede hækken og fliserne og spillede fodbold med Farfar.

Der blev også tid til at hjælpe Farfar med at tømre en fuglekasse sammen, men det vender jeg tilbage til. Vi fandt mariehøns, bænkebidere, regnorme, myrer og edderkopper, vi gik en tur ned til bækken, og vi spiste frokost ved havebordet.

Da vi havde spist, dukkede en dreng her fra vejen op. Han er omtrent jævnaldrende med Sander, og de to ville gerne cykle lidt om kap ude på vores vej. Det gjorde de, og det gik over stok og sten. Vi havde lovet Sander, at vi skulle en tur på legepladsen, og legekammeraten ville gerne med. Så måtte vi over og spørge forældrene, om det var i orden. Det var det – så af sted til legepladsen.

Da vi kom hjem igen, var det ved at være tid, at Sander skulle hjem, men vi var vist egentlig også ved at være lidt småtrætte alle mand.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Det lyder som en rigtig god dag for alle parter. Jeg må også nok sige, at I nåede en masse, så det var ikke så underligt, hvis I var trætte bagefter. God weekend!

  2. Det lyder som nogle dejlige timer I havde sammen! Jeg har været sammen med vores Bella, og man kan nemlig godt blive temmelig træt efter en halv dag 🙂

    1. Madame : Ja. jeg synes godt, at man kan mærke, at man er blevet lidt ældre, siden man selv havde små børn 🙂 Håber, at du og Bella har hygget jer!

  3. Sikke en hyggelig dag I har haft med Sander. Det er ALT for længe siden, at Marcus har været på besøg her. Vi må tage revanche, når min sommerferie starter om 4 uger.

    1. Susanne : Du kan lige tro, at vi hyggede os 🙂 Det er svært at nå det hele, når man også skal passe sit job – Sander havde spurgt flere gange, om han måtte komme hjem til os, men have fået besked på, at han lige måtte vente, til Farfar fik sommerferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *