Irriterende …

Her i huset støtter vi flere forskellige sygdomsbekæmpende organisationer. Det gør vi, fordi de pågældende sygdomme på den ene eller anden måde har påvirket vores liv, og fordi vi gerne vil bidrage til bekæmpelse af dem.

Så vi betaler kontingenterne og læser medlemsbladene. Og det er det. Bare ikke i den ene forenings tilfælde.

Sidste år blev jeg ringet op af en dame fra den forening. Hun stillede en masse spørgsmål. Blandt andet ville hun gerne vide, hvorfor jeg havde valgt at støtte netop denne forening. Jeg svarede på både dette og en del andre spørgsmål. Jeg svarede også (benægtende) på, om jeg ville støtte foreningen med ekstra penge udover mit medlemskontingent.

Så langt, så godt.

I går ringede så en anden dame fra den selvsamme forening og begyndte at stille spørgsmål. Hun lagde ud med at spørge om, hvorfor jeg havde valgt at støtte foreningen. Der var jeg lige ved at eksplodere og fortalte hende, at jeg fremover stadig vil betale mit kontingent, men at jeg ikke igen og igen vil gøre rede for, hvorfor jeg gør det. Jeg fortalte hende også, at jeg vil frabede mig at blive ringet op igen, hvis ikke man har andet ærinde, end at stille de samme spørgsmål igen.

Irriterende spørgsmål bliver nemlig ikke mindre irriterende af at blive gentaget.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Irriterende! Egentlig er det jo lidt synd for den pågældende forening, at det callcenter – som givetvis er hyret til opgaven at ringe ud – ikke har styr på tingene.

    1. Fruen : Jeg tænkte det samme, for det kan jo i værste fald ende med, at folk melder sig ud af ren og skær frustration. Det gør jeg trods alt ikke, for foreningen gør et stort og vigtigt arbejde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *