Mine grønlandske ravne

Min søn har flere gange fortalt om de mange ravne, der er i Grønland.

Nu har jeg selv set dem. Og jeg har været så heldig at få et par helt særlige ravne med hjem.

På en af feriens mange skønne gåture ved Kolonihavnen i Nuuk, fik min søn pludselig øje på en butik, han ikke havde set før. Jo, han havde set bygningen før, men den plejede at rumme en butik med sportsudstyr, nu var der kunst i vinduerne. Vi måtte selvfølgelig ind og kigge nærmere på de spændende ting og sager.

Bag disken stod en meget sød og imødekommende kvinde, der fortalte os, at hun var en af i alt otte kunstnere, der for ganske nylig sammen  havde åbnet butikken. Som hun sagde, så deltes de om huslejen, skiftedes til at passe butikken og fik vist og solgt deres forskellige former for kunsthåndværk.

Der var mange skønne ting. Der var smykker, garn og strik, malerier, anorakker, kunst lavet af drivtømmer og meget, meget mere.

Vi faldt for et stykke drivtømmer dekoreret med to ravne. Det viste sig, at kvinden bag disken også var kvinden bag kunstværket. Det gjorde bare hele oplevelsen endnu bedre.

Nu bor de to grønlandske ravne her i Holme-Olstrup, og vi er så glade for dem.

Du vil måske også synes om

5 kommentarer

    1. Fruen : Det var så spændende at være i Grønland og se både ravnene og alt det andet fantastiske, landet har at byde på!

    1. Madame : Det har jeg lige netop 🙂 Jeg er først for et par dage siden blevet gjort opmærksom på Dorits blog af Nonna – så jeg kendte ikke til den, da vi var i Nuuk og inde i butikken. Det er da lidt sjovt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *