Opera i det fri

I går var vi til Opera i det fri i Akademihaven i Sorø.

Vi havde nok ikke været opmærksomme på arrangementet, hvis ikke det var, fordi vores bank havde skrevet til os og lokket med både vin, vand og snacks, hvis vi dukkede op. Indlånsrenten er jo til at græde over, så vi øjnede en chance for at få  en smule del i bankens overskud på anden måde.

Det var en oplevelse at høre solisterne fra Den Kongelige Opera i de dejlige omgivelser.

Vi havde ikke set Akademihaven før,  men vi vil helt sikkert vende tilbage og gå en tur der en anden dag. Det er en virkelig flot park lige ned til Sorø Sø. Absolut et gensyn værd.

Vi fik ellers lidt af et chok, lige da vi var ankommet til det sted i parken, hvor arrangementet fandt sted. Pludselig lød et højt brag. Det var en meget stor gren, der var knækket af et af parkens kæmpestore træer og braget til jorden. Selv om der var virkelig mange mennesker i parken, var der heldigvis ingen under eller i umiddelbar nærhed af træet, da grenen faldt.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Sikke en spændende oplevelse med opera i det fri! Uha, det var vel nok godt, der ikke var nogen, der kom til skade, da grenen knækkede!

    1. Madame : Det var lidt uhyggeligt, at den store gren pludselig faldt til jorden – ja, det var godt, at ingen kom noget til!

  2. Spændende. Det vil jeg også gerne opleve en dag. Altså opera, ikke kæmpestore grene, der falder ned og skræmmer livet af folk. Godt, ingen fik den i hovedet.

    1. Fruen : Nej,spænding i form af enorme grene, der pludselig styrter mod jorden fra mange meters højde, er jeg heller ikke så vild med. Men opera i det fri er ok 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *