På glatis

Vi har været en tur i skoven i dag sammen med Sander og hans forældre.

Der var temmelig koldt derude, men man kan jo heldigvis gå sig varm. Der var også glat. Stierne var de rene skøjtebaner, så det var bare om at passe på.

Sander syntes, at det var sjovt, at han kunne glide og løb af sted. Han havde løbesko på, sagde han. Han faldt en enkelt gang, men han slog sig heldigvis ikke og grinede bare og havde det herligt.

Vi andre var knapt så frygtløse og gik lidt mere forsigtigt. Det lykkedes at forcere de spejlglatte skovstier uden at komme til skade, og vi havde en dejlig tur.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Madame : Det føltes ikke helt trygt at gå på de tilisede stier, men det lykkedes da heldigvis at undgå uheld. Det som lidt bag på os, at der var SÅ glat på stierne.

  1. Tina : Ja, vi hyggede os, kan du tro. Jeg kan godt forstå, at du glæder dig til at komme tættere på dit barmebarn – men det lyder nu heller ikke, som om der er helt tosset at være der, hvor du opholder dig lige nu 🙂

 1. Det var godt, at I slap fra turen uden skrammer. Måske skulle man investere i et par pigsko? Eller, nu kommer foråret jo, forhåbentligt.
  En tur i skoven er skøn. Jeg glæder mig til forårsskoven, når man kan gå, lige hvor det passer en.
  God mandag!

  1. Nonna : Ja, vi snakkede også om, at det havde været godt med et par pigsko 🙂 På den anden side, så kan foråret vel næppe være langt væk, så det er sikkert ikke isglat, næste gang vi skal på skovtur.
   Rigtig god dag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *