Hygge på vej hjem fra børnehave

Jeg hentede Sander i børnehaven i går.

Henrik er sendt til tælling af en slem omgang influenza, så han kunne ikke komme med. Det plejer jo ellers at være ham, der får den store velkomstkrammer af Sander, når vi henter ham, men i går fik jeg den altså. Der er ikke noget, der er så galt, at det ikke er godt for noget.

Sander og jeg var i SuperBrugsen, hvor vi bl.a. hyggede os med at kigge på de forskellige fastelavnsting.

Jeg havde lovet Sander, at han måtte få en bolle, og han fik penge, så han selv kunne købe den i bagerafdelingen. Han var så heldig, at manden foran ham i køen lod ham komme foran. Damen bag disken kunne hurtigt se på det beløb, Sander lagde på disken, at han skulle have en bolle, og de blev  enige om, at det skulle være én med rosiner, og at den skulle spises med det samme.

I bilen på vej hjem fik Sander og jeg os en god snak bl.a. om Henriks sygdom. Sander sagde, at han troede at Farfar skulle ha’ noget medicin.  “Så virker det. Så får han det bedre,” sagde han. Han har  selv lige fået penicillin mod mellemørebetændelse, så han ved, hvad han snakker om.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Han er en klog lille dreng, der kan lægge to og to sammen – men nu er der nok desværre ikke så meget medicin, der kan kurere en influenza.

 2. Dejligt, at Sander kom foran i køen 🙂 Sådan er det heldigvis ofte, omend vi også har oplevet, at folk bare har snakket hen over Donnaen, når hun som mindre har stået i kø. Men hvad er den af – kunne Sander ikke få en gratis ‘fjolle-bolle’? Det kan man da både i føtex og Kvickly her i byen.

  God bedring til Sanders farfar.

  1. Fruen : Tak!

   Det er dejligt, når voksne viser lidt overskud overfor de små 🙂 Der er ikke gratis boller til børnene i vores SuperBrugs, men jeg tror nok, at der er i den lokale Bilka.

 3. Det er hyggeligt at kunne hente og bringe børnebørn i institution. Det har vi desværre for langt til, men jeg har da været med et par gange. Også hyggeligt med en lille omvej :-)!
  Ja, godt der findes medicin, så man kan få det bedre. God bedring med Farfar!

  1. Nonna : Tak! Ja, det er hyggeligt at kunne hente eller bringe af og til, men det kan vi jo også kun i kraft af, at vi bor tæt på hinanden og på institutionen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *