På med vanten

Jeg tror, at jeg er blevet pivet på det seneste. Jeg fryser sådan hele tiden, og skal tage mig alvorligt sammen for at komme ud på de daglige gåture.

Alt det tøj man skal ha’ på. Det tager en evig tid bare at klæde sig på til turen. Og når først alle de varme beklædningsgenstande er monteret, føler jeg mig så tyk, at jeg burde kunne trille.

Men der er ingen kære mor. Jeg ved jo godt, at når først jeg er derude i fuld vinterudrustning, så er det dejligt.

Så jeg må hellere stoppe piveriet og se at komme ud i det smukke vejr. Jeg forsømmer jo normalt ingen lejlighed til at blære mig med, at jeg elsker sol på sne. Der er masser af både sol og sne lige udenfor lige nu, så ud med mig.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det har ganske rigtigt været et par flotte dage, også her. Men koldt. Det har heldigvis ikke blæst, sådan som det var blevet sagt, at det ville, så det var dobbelt nydelse!
    Jeg er en frossenpind, så jeg ligner Michelinmanden, inden jeg kommer ud af døren :-)!

    1. Nonna : Jamen så ligner vi nok hinanden lidt, når vi er klædt på til at modstå kulden 🙂 Her har vi haft en fantastisk smuk dag – og der var jo pragtfudt derude i kulden, når først man var der!

  2. Ja, det gælder om at klæde sig godt på i vinterkulden! Jeg synes, det hjælper med mit nye sæt uldtøj inders inde, som er helt tyndt og blødt 🙂 Hvor har landskabet været smukt i de seneste dage!

    1. Madame : Det lyder rigtig dejligt med det lune undertøj 🙂 Jeg har et par gamle overtræksbukser/dynebukser, som jeg bruger. De er ikke hverken fikse eller klædelige, men de er varme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *