Jeg smiler endnu

I aftes var vi i Falconer Salen og se Anders Matthesen.

Da vi kom hjem, satte vi os og så et tv-program , vi havde optaget, mens vi var afsted – om og med Anders Matthesen.

Nu kunne man måske synes, at det var lige lovlig meget Anders Matthesen på en enkelt dag. Ikke for mig. Slet ikke.

Jeg er en stor fan af Anders Matthesen. Jeg synes, at han er tænksom, begavet, følsom, underfundig og ind imellem fræk som en slagterhund. Og så er han sjov. Hver gang jeg har set/hørt ham, har jeg fået et eller andet at tænke over – og noget at grine af. Det er ikke nogen dårlig kombination.

Showet i aftes var ingen undtagelse, Jeg går stadig og tygger på noget, han sagde. Vender og drejer det i hovedet – med et stort smil om munden.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Det er dejligt, når en oplevelse kan give os noget at tænke over og grine af. Jeg kender dårligt nok Anders Matthesen, men nu vil jeg holde et godt øje med tv-programmerne.

    1. Madame : Anders Matthesen er virkelig god. Det er ikke bare “tomme kalorier”, man får med fra hans show 🙂

    1. Nonna : Jeg har lagt mærke til, når jeg har overværet nogle af hans optrædender, at hans publikum overvejende er forholdsvis ungt – (så kan man sidde der og skille sig ud og føle sig gammel :-D) – og egentlig skylder jeg nok også mine sønner æren for, at jeg har fået øjnene op for ham. Men hans humor og underfundige betragtninger er for alle – så giv ham endelig en chance 🙂

    1. Mofling : Han har i hvert fald sagt, at han er inspireret af den buddhistiske tankegang. At gå ind og se hans show er i højeste grad værd at overveje 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *