Højt belagt

I går fejrede vi en fødselsdag i den nærmeste familie og var i den anledning ude at spise brunch.

Sander ville gerne selv smøre sig en mad, og smurte omhyggeligt smør på et stykke franskbrød. Man kunne måske så have forstillet sig, at han ville lægge en skive kødpålæg eller måske en skive ost på, men det gjorde han ikke. Han toppede sin franskbrødsmad med – en pandekage. Det var ikke nogen helt almindelig mad, og jeg tror da heller ikke, at den havde livretspotentiale, for den unge mand tog tog nogle få bidder af den. Han ville meget hellere spise vandmelon.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

    1. Fruen i Midten : Det er nemlig rigtigt – det er slet ikke altid nok bare at trække på andres erfaringer – og nogen skal jo finde på nye kulinariske kombinationer 🙂

  1. Tillykke til fødselaren! Jeg kan se Sander for mig. De små nyder selvfølgelig at få lov selv. Hvis nu der var kommet en klat syltetøj ovenpå, var maden måske gledet ned?
    Sidste gang nr. 3 barnebarn var på ferie (2 1/2), ville hun naturligvis også selv. Hun smurte og smurte og puttede så hvidløgs-smøreost ovenpå. Det var hun absolut ikke vild med, så hun startede fortrøstningsfuldt forfra!

    1. Nonna : Tak, det var vores yngse søn, der fyldte år.
      Det er sjovt at se, hvad børnene eksperimenterer med, når de får lov til at smøre selv 🙂 Det er fint, at de får lov til at prøve at smage så meget forskelligt som muligt – også smøreost med hvidløg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *