Man er vel en “sparegris”

sparegris

Som jeg har brokket mig over flere gange her på bloggen, har jeg i lang tid haft svært ved at finde jeans, der var lige præcis, som jeg gerne vil have dem.

Der har været en lang periode, hvor der var stretch i alle jeans, og det kan jeg ikke snuppe. Så har det været moderne med bukser med meget lav talje – heller ikke noget for mig.

De seneste par år er der begyndt at dukke jeans op med normal taljehøjde og uden stretch. Det har jeg været svært glad for, men nu er jeg ikke bare glad. Nu er jeg begejstret.

Det er nemlig netop lykkedes mig at finde et par næsten helt perfekte jeans. For det første er de her jeans i 100% bomuld. For det andet har de helt normal taljehøjde. Og for at det ikke skal være løgn, er det et par Lee-jeans. Mine allerførste jeans, som jeg fik for omkring tusind år siden, var af mærket Lee. Det var i årevis mit yndlingsmærke, men senere gik jeg over til andre mærker.

Jeg er rigtig glad for mine nye jeans, som jeg endda fik til en rigtig god pris. Der er nemlig udsalg i min yndlingswebshop, og der er mange penge at spare.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Hmmm. Jeg har det på samme måde mht. både (for meget; der er forskel, synes jeg) stretch og den lave talje. Ku’ være, jeg skulle kigge lidt på den hjemmeside, du linker til. Alle mine cowboybukser er nemlig blevet for store 😉

    1. Der er i hvert fald jeans uden stretch og lav talje at få- og så har de et kæmpe udvalg, hurtig levering og gratis fragt og returfragt, så der er ikke så meget at betænke sig på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *