Gratis glæder

Der har været noget messehalløj i Næstved Hallerne i denne weekend.

Byens butikker har i den senere tid haft gratis messebilletter liggende, som man har været velkommen til at forsyne sig med.

Så vi havde et par billetter hængende på opslagstavlen for det tilfældes skyld, at vi skulle få lyst til at kigge forbi.

Vi blev enige om at gribe billetterne og svinge forbi Næstved Hallerne i løbet af eftermiddagen for lige at kigge. Der var ikke rigtig noget, der for alvor fangede vores interesse. Udenfor var det skønt solskinsvejr, så vi havde mere lyst til at komme ud i luften end til at gå rundt trængslen i hallerne. Så ud med os igen i en fart.

Lidt gratis læsestof blev det dog til – og det er jo ikke så ringe endda.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. En forbrugermesse – det lyder da ellers interessant – og som om man sagtens kunne komme af med nogle penge til hidtil ukendte behov 😉
    Det er søreme godt, jeg kun kan være på én messe af gangen…
    Men man skal komme tidligt. Helst være der, når de slår dørene op, ellers kan det nemlig godt blive rigtig slemt. I Middelfart havde jeg været det hele igennem to gange, da der begyndte at komme mange mennesker. Så kunne jeg tage tilfreds hjem igen 🙂

    1. Ellen : Jamen der var skam heller ikke noget i vejen med messen. Der var tilbud på alt fra sydesalt til ovenlysvinduer. Det eneste “problem” var, at det var det der skønne, skønne vejr udenfor – det trak mere end alle de gode messetilbud 🙂 Og så får jeg altså hurtigt nok, når der er alt for mange mennesker samlet på lidt for lidt plads.

  2. Der er ikke noget som gratis glæder, og solskin er heldigvis stadigvæk en af dem. Fantastisk weekend, og skal man tro meteorologerne, er der jo endnu en af slagsen i vente. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *