Are you sleeping

Vi har været til fødselsdag. Vores svigerdatter har fået endnu et år på bagen, og det har vi fejret i dag.

Vi havde en dejlig eftermiddag, hvor Sander bl.a. sang en lille sang for os. Han sang den engelske version af Mester Jakob, Are you sleeping. Han var lidt genert, men han ville alligevel gerne vise, at han kunne synge sangen på engelsk.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det var vel nok flot, at Sander kunne synge sangen på engelsk – det minder mig om, at jeg læste i avisen, at børn nu skal have engelskundervisning i 1. klasse 🙂

    1. Madame : Ja, det er da lidt sjovt, han har lært det i børnehaven. Jeg tror, at det er en rigtig god ide, at man vil til at starte engelskundervisningen allerede i 1. klasse – det er bare med at fylde på så tidligt som muligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *