Møde i byen

Sanders forældre havde et ærinde i byen i går, som de gerne ville ordne uden at have Sander med.

Jeg havde også ærinder i byen. Så vi aftalte at mødes, så kunne jeg lige låne Sander, mens forældrene fik klaret deres ærinde.

Den lille times tid gik næsten alt for hurtigt. Sander og jeg blev nemlig hurtigt enige om, at vi ville ind i legetøjsforretningen og kigge. Det var så hyggeligt. Og jeg fik lært lidt nyt. Sander viste mig nemlig nogle tog inde i forretningen og fortalte mig, at de var fra Chuggington. Det havde jeg ikke hørt om før – jeg ser nok for lidt tegnefilm?

Tiden fløj, men vi nåede lige at runde legeområdet på Axeltorv, så Sander kunne få en tur på rutsjebanen,

Hyggeligt, sådan at mødes i byen.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det lyder som en rigtig hyggelig stund, og så fik Sander også noget ud af sin tur i byen. Legeplads og legetøjsforretning er vist et hit for alle små!

    1. Nonna : Det var vist til alles tilfredshed, at Sander fik byttet deltagelse i kedelige voksen-gøremål ud med lidt sjov og ballade – og ja, at gå på legeplads og i legetøjsbutik er at score nemme point 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *