Til kamp mod hoste og snue

Det virker som om alle døjer med hoste og snue for tiden. Det er jo ret almindeligt på denne tid af året, men alligevel irriterende for dem, der er ramt.

Der er mange måder at lindre sådan en vintersnue på. I de senere år er der mange, der er begyndt at drikke ingefærte eller ingefærshots. Jeg sværger stadig til citrontoddy, som jeg fik, da jeg var barn.

Jeg håber ikke, at jeg skal have mere hoste og snue i denne sæson. Det var mere end rigeligt med influenzaen ved juletid. Så jeg snupper en citrontoddy for at forebygge – og især fordi det smager godt.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

  1. Ja, der er mange syge for tiden af enten det ene eller det andet. Så det er bare om at passe på sig selv. Og den der med citrontoddy har jeg også været på, siden jeg var en stor pige. Resten af familien synes, jeg er ret mærkelig 😉

    1. Du skal slet ikke tage dig af, hvad resten af familien mener i den sag – citrontoddy er godt og ikke spor mærkeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *