Pasfoto og vandpjaskeri

Sander kom i dag og forærede os et lille billede af sig selv. Han har nemlig fået taget pasbilleder, og der var et i overskud, som vi gerne måtte få. Det blev vi glade for.

Selv om vi har fået rigeligt med regn i dag, kunne Sander naturligvis ikke besøge os uden lige at vande lidt i haven med sin lille grønne vandkande. I dag vandede han også med en tom opvaskemiddelflaske, som jeg havde skyllet og gemt til ham. Det morede ham meget at lave “springvand.” Til sidst var vandpjaskeriet lige ved at ende i en decideret vandkamp for tre generationer. Heldigvis lykkedes det mig at holde mig udenfor kampzonen.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg kan se det for mig – det lyder sjovt 🙂 Børn elsker at lege med vand. Sikke en god idé at gemme en tom opvaskemiddelflaske til Sander!

    1. Madame : Leg med vand er altid et hit for børn 🙂 Tomme flasker, bøtter og æsker kan der komme meget sjov ud af – og jeg er glad for genbrug 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *