Sidegevinst

Jeg ved, at jeg gentager mig selv, men  – igen – jeg elsker rigtig vinter. Det har vi så fået, og jeg er rigtig glad og nyder det.

Som en ekstra bonus kan jeg så glæde mig over, at sådan en vinter med masser af kulde udsætter det tidspunkt på året, jeg bryder mig allermindst om. Nemlig pollensæsonen. De senere års milde vintre har forlænget pollensæsonen betydeligt, men i år får vi forhåbentlig en lidt senere start på plagerne. Så jeg og andre pollenallergikere kan, hvis kulden fortsætter, glæde os over, at den kommende pollensæson nok bliver mærkbart afkortet i forhold til de foregående sæsoner.

Det er helt i orden med mig.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Det er også fint med mig. Jeg plejer at lide frygteligt af birkesnue i ugevis og hvis det smukke vintervejr kan bedre den snue så er jeg glad. Det er forhåbentligt også med til at holde de ibirske snegle lidt nede, men jeg frygter for mine nyplantede roser.

  2. Marina: Ja birken kan godt være slem! Dog må jeg sige, at jeg heldigvis ikke reagerer så meget på den, som jeg har gjort tidligere 🙂 Til gengæld har jeg det rigtig træls i græspollensæsonen. Men vi krydser fingre for, at frosten begrænser generne i den kommende sæson lidt. Indtil videre kan vi i hvert fald fryde os over, at der ingen pollen er, og at naturen er så smuk klædt i sne og frost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *