Sandskulpturer

Selvom Sander og jeg lavede nogle flotte sandfigurer forleden dag, tror jeg nok, at vi skal øve os en lille smule mere, før vi kommer på niveau med de dygtige kunstnere, der har skabt de flotte sandskulpturer på Hundested Sandskulptur Festival.

Tænk engang, at en bunke sand kan forvandles til så store, flotte og detaljerede kunstværker.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Sikke et dejligt billede – det glæder mig, at du har set sandfestivalen! Jeg har kun kigget over plankeværket, men må bestemt ind og se.

    1. Madame : Tak! Sandfestivalen var en rigtig god oplevelse, som jeg fik nys om via din omtale og billederne på din blog 🙂

  2. Jeg har desværre kun set billeder fra Sandfestivalen, men det er jo helt fantastisk, hvad skulptørerne formår. Det er godt, at Sander er begyndt at øve sig :-)! Al begyndelse er svær!

    1. Nonna : Det er også første gang, jeg har set sådan nogle store sandskulpturer i virkeligheden. De var virkelig flotte – jeg har i hvert fald fået lyst til at se flere og vil nok smutte forbi sandfestivalen i København i løbet af sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *