Fødselsdagsfejring

I går var vi til fødselsdag hjemme hos Sander. Vi havde en dejlig eftermiddag, hvor vi bl.a. gik en tur på legepladsen. Vi overværede også Sanders første forsøg på at rulle på de rulleskøjter, vi gav ham. Det er en svær disciplin, men han har mod på at øve sig. Han øver sig også ihærdigt på sit nye, flotte skateboard.

I onsdags på selve Sanders fødselsdag lavede jeg lidt sjov med ham. Mens han var i børnehave, tog jeg et smut hjem til dem og gemte en pose med nogle små pakker i deres have. Da han så kom hjem fra børnehave, gav jeg ham over telefonen et hint om, hvor han skulle lede efter posen med pakkerne. Han syntes, det var sjovt med den lille skattejagt og fandt hurtigt pakkerne. Det bedste var, så vidt jeg kunne forstå, en lille batteridrevet sæbeboblemaskine. Han lavede så mange sæbebobler på maskinen, at han tømte beholderen med sæbeboblevand.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Sikke n god idé med skattejagten – og jeg er sikker på, Sander hurtigt lærer at rulle på sine rulleskøjter 🙂

    1. Madame . Tak! Ja, mon ikke han lærer det efterhånden – han har i hvert fald viljen til det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *