Godt begyndt

To sovemorgener i rap. To dage hvor morgente blev til formiddagste.

En rigtig langsom, afslappet og god start på det nye år. Lige hvad jeg trængte til.

i morgen er det hverdag igen – det er også dejligt.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg er ikke selv nogen morgen-sovetryne, så jeg har været i gang mange timer nu. Men det nyder jeg. Ferien har været dejlig og man kunne jo altid bruge en enkelt dag eller to mere, men det bliver også skønt at se arbejdspladsen igen.

    1. Eva : Normalt vil jeg også helst tidligt op, men en enkelt gang imellem nyder jeg at sove længe 🙂 Bagefter mangler man selvfølgelig de timer, man har snuet væk – men man kan jo ikke få det hele, vel ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *