På rundvisning i børnehaveklassen

I går hentede jeg Sander i SFO’en.

Det var første gang efter hans skolestart, så han viste mig rundt i børnehaveklassens lokale.

Det var sjovt at se, for selv om mine egne drenge har gået på samme skole, har jeg aldrig nogensinde før været i det lokale. Mine børn gik nemlig på vores lille skole her i Holme-Olstrup til og med 5. klasse, og fortsatte så skolegangen på naboskolen, hvor Sander nu går.

Nu har jeg set klasseværelset og ved, hvor Sander sidder. Jeg ved også hvor køleskabet til alle madkasserne står, hvor overtøjet hænger, hvilken type skolemælk Sander drikker og meget mere. Jeg var glad for at se det hele og høre lidt om hans nye dagligdag som skolebarn.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

    1. Nana : Det var rigtig dejligt, at han ville vise mig rundt og fortælle løst og fast om det hele 🙂 Det er dejligt at følge med – og jeg tror, at han er glad for at gå i skole.

  1. Det er altid dejligt at kunne følge med, så man ved, hvad det er de taler om. Jeg nyder også mine besøg på Annas og Aubies skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *