Efter jul

Vi har fået ryddet op og ryddet ud efter julen.

Da vi stod op julemorgen, lignede huset Jerusalems ødelæggelse. Vi havde nemlig gjort noget, som vi ellers aldrig har præsteret før.  Det var nemlig blevet ret sent, og vi var blevet temmelig trætte, så vi gik i seng fra rod og uvaskede gryder og bradepander. Vi havde det så hyggeligt og skægt sammen med vores sønner juleaften, at tiden bare fløj af sted, og det gav bare mere mening at hygge sig sammen end at stå i køkkenet og rydde op.

Den slags bærer jo straffen i sig selv – altså at pjække fra oprydningen. Der var noget at tage fat på juledag. Så vi tog fat. Jeg priser mig lykkelig over, at have en ovn, der stort set kan rense sig selv. Pyrolyse er guld værd. Programmet forvandler en fedtet ovn og ditto ovnrist til noget, der ser ud som om, det aldrig  har været i brug. Jeg er også temmelig glad for, at vi har fået opvaskemaskine igen. Sidste år til jul var vores gamle opvaskemaskine gået i stykker, og vi ville ikke købe en ny, før  vi skulle have nyt køkken. Det er bare en kæmpestor hjælp at have sådan en robot.

Som mandelgave juleaften havde jeg købt Bezzerwizzer – Året der gik 2014. Så snart vinderen af gaven havde pakket op, gik vi i gang med spillet. Det havde vi virkelig meget sjov ud af – spillet kan varmt anbefales som mandelgave til voksne.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det lyder godt nok hyggeligt.
    I mit lille hus er der hverken opvaskemaskine eller pyrolyse-ovn. Men vi har indført rafling om opvasken juleaften, og det er blevet en del af hyggen. Ikke så ringe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *