Hjælp

Jeg har startet en indsamling via Dansk Røde Kors til støtte for ofrene for jordskælvet på Haiti.

Min indsamling hedder BLOGGERE HJÆLPER HAITI.

Jeg håber, at I vil gå ind på indsamlingssiden og støtte min indsamlig – eller en af de andre. Der er så forfærdelig hårdt brug for hjælpen.

Du vil måske også synes om

6 kommentarer

 1. Godt initiativ! Jeg synes, det er flot, at du tager dette initiativ.
  Jeg har støttet mine to faste andre steder (UNICEF og SOS Børnebyerne) , men jeg håber, at du får mange penge ind, som du kan sende af sted til Haiti.
  Og helt enig. Det gør så ondt at se billeder dernedefra.
  Vi har det jo godt i Danmark.

 2. Hej Bedste. Kom lige forbi, og synes, at dit initiativ er prisværdigt. Jeg har støttet Læger uden grænsers indsamling, men kunne også lige finde et lille beløb til din indsamling. TAK!

 3. Ellen: Der er jo mange forskellige nødhjælpsorganisationer, man kan sende sine støttekroner til. Det vigtigste er jo heller ikke, hvilken indsamling man støtter – vi har jo nok hver især nogle bestemte steder, hvor vi plejer at hjælpe.

  Eva: Velkommen indenfor på min blog – og tusind tak for at du ville støtte min indsamling!

 4. Det er et super initiativ. Sammen med børnene der også er berørt af billeder i avisen har jeg allerede doneret via læger uden grænser (vi valgte dem fordi min søster arbejder for dem og de gør et super stykke arbejde rundt omkring i verden, men der er jo mange andre der også gør det godt).

 5. Marina: Der er jo mange forskellige steder, man kan give sin støtte til Haiti – det vigtige er jo, at man hjælper – ikke hvilken organistion man vælger at hjælpe igennem. Heldigvis lader det til, at der kommer mange penge ind til de forskellige organisationer, men der er vist også brug for rigtig mange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *