My way

Jeg kan rigtig godt lide de gode gammeldags juledekorationer med ler, lys, gran og hele pivetøjet. Men …. jeg kan ikke lave dem. De bliver ikke pæne. Jeg ved godt inde i hovedet, hvordan sådan en rigtig flot juledekoration skal se ud, men mine hænder fatter ikke, hvordan de skal lave sådan en.

Så jeg gør det på en anden måde. Jeg går en tur i skoven i løbet af efteråret og samler noget af naturens fine pynt. Lader det tørre. Og når julen nærmer sig, putter jeg det hele i en skå. Og så ligger det faktisk der og er dekorativt helt af sig selv.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Ja, Randi, der er så noget ingen af os har arvet fra mor!
    Jeg laver ALDRIG juledekorationer, for de kommer til at ligne dem, de solgte ved dørene i “Idioterne”, selvom jeg godt ved, hvordan jeg vil have, de skal se ud!Heldigvis får jeg hvert år en af Danne – hun kan bare det der,men ellers synes jeg, at din “naturdekoration” er fuldt ud ligeså flot, som dem med ler, bånd m.m.,ja faktisk flottere. Respekt både for ideen og resultatet.

  2. Jette: Tusind tak for de pæne ord. Jeg har for længe siden erkendt og også accepteret, at mine hænder ikke formår at sammensætte de dekorationer, jeg ellers er skrap til at se for mit indre blik. Så jeg prøver ikke engang mere! Men jeg beundrer altså dem, der kan!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *