Fastelavn er mit navn…

Jeg kan rigtig godt lide fastelavn. Jeg synes det er hyggeligt, når udklædte børn står udenfor min dør og rasler og synger de gode gamle fastelavssange. Det er så sjovt at se de mere eller mindre fantasifulde udklædninger og at prøve, om man egentlig kan genkende nogen af børnene.

Jeg havde også som sædvanlig lagt mønter frem i en skål, så jeg var klar til at putte lidt i raslebøsserne som tak for sangen og besøget. Men jeg blev sørgeligt skuffet. Jeg har ikke set så meget som skyggen af et fastelavnsudklædt barn hele dagen. Øv!

Nå, men heldigvis så jeg jo masser af flot udklædte børn i går på Nationalmuseet, så helt snydt for fastelavnsstemning er jeg trods alt ikke blevet.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *