Pause i juleforberedelserne

I eftermiddags holdt vi fri fra juleforberedelserne. Vi passede nemlig Sander. Det var godt lige at rive nogle timer ud af programmet og bare hygge igennem med den lille skrupsak. Han var fuld af energi, så der blev leget, sunget og fjollet.

Det var en hyggelig – og aktiv – eftermiddag. Man skal stå tidligt op for at hamle op med sådan et lille energibundt.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Ja, der er gang i dem nu – også herhjemme. Det er nu dejligt at have tiden til også bare at være sammen og hygge om dem.
    Jeg ved at Johan og Julies bedsteforældre også glæder sig rigtig meget til hygge om børnebørnene. Og jeg glæder mig rigtig meget til at se dem sammen, børnebørn og bedsteforældre, det er altså også noget særligt 🙂

    Rigtig glædelig jul til dig og dine

  2. Ann-Christine: Ja, jeg skal lige love for, at der er gang i sådan en størrelse på syv måneder. I går, da jeg stod og skiftede Sander, nappede han mine briller med et lynhurtigt snuptag. Så stod farmor der uden briller, for dem havde den lille rod i hånden 🙂 Der må virkelig også være liv i kludene hjemme hos Jer med sådan to små størrelser.
    Ja, der er noget særligt mellem bedsteforældre og børnebørn. Før jeg blev farmor smilede jeg i al hemmelighed lidt af alle de bedsteforældre, der var helt “tossede” med de der børnebørn. Nu er jeg en af dem.

    Rigtig glædelig jul til hele familien!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *