Tidens gang

Kan I huske, dengang man var barn, og tiden op til jul gik så urimeligt langsomt. Når det var den 20. december  og der var fire dage til jul, så var det dengang en fuldstændig uoverkommelig og evighedsagtig ventetid.

Lige nu har jeg simpelt hen brug for fire dage, hvor tiden kører i lige præcis det tempo. Så ville der nemlig være en vis chance for at nå det hele i god ro og orden inden jul.

Er det bare mig, eller har I andre det på samme måde?

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Du har fuldstændig ret i, at tiden gik meget langsommere i december, da man var barn. Jeg vil så til gengæld gerne have, at de næste to dage går hurtigt, for så har jeg nemlig juleferie lige til den 5. januar. Jeg er også så heldig, at jeg er født med et planlægningsgen, så jeg har altid alle julegaver i hus senest den 1. december – det blev så den 2. i år – de blev pakket ind alle sammen for 14 dage siden, og indkøb foretager jeg også løbende. Alt det er jeg dog holdt op med at sige højt, for jeg synes faktisk, at jeg har fået meget kedelige kommentarer de seneste år. Men vi er heldigvis forskellige alle sammen, og min jul er ikke bedre end for dem, der i sidste øjeblik med det hele.

  2. Susanne: Præcis sådan som du fortæller, at du gør, stræber jeg efter at gøre. Hvert år efter jul lover jeg mig selv, at til NÆSTE år skal jeg være i supergod tid med det hele. Jeg nærmer mig mere og mere, men der er stadig god plads til forbedring 🙂
    Rigtig god juleferie, nu er den jo ved at være lige om hjørnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *