Søndagshygge med familien

I dag har vi haft besøg af hele banden. Børn, svigerbørn og barnebarn.

Jeg er så glad, når det lykkes at samle alle på én gang. Det er ikke altid let. Dels bor vi forholdsvis godt spredt over landet, og dels er der jo den faktor, der hedder arbejde. En sejler på De Syv Have, et par stykker arbejder tit både lørdag og søndag osv..

Sådan er det vel i de fleste familier. Der er mange ting, der skal gå op, før alle kan samles.

Men i dag gik kabalen op i vores familie. Vi var samlet om bordet hele familien. Der blev spist, snakket, fortalt, grinet og drillet. Det var lige præcis, som det skal være, når familien er samlet. Lille Sander sad på skift hos alle. Det har han heldigvis ikke noget imod, og alle vil jo hellere end gerne ha’ fingre i ham.

Du vil måske også synes om

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *