Mere juleklip fra firserne

Lige for tiden er det gamle indlæg om den lille nissepige fra firserne et af de mest læste indlæg på min blog.

Jeg er selvfølgelig glad for, at historien om nissepigen bliver læst,  og kvitterer for interessen ved også at lægge et billede af hendes tvillingebror på bloggen. Selv om han er en gammel nissedreng efterhånden, er han da stadig ret sød.

Gem

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Hvor er han fin! Der er noget særligt ved julepynt, som har så mange år på bagen. Jeg er helt ked af, at jeg smed vores julepynt ud for nogle år siden og måtte ud og finde erstatning i genbrugsforretninger 🙂

    1. Madame : Tak! Nogen gange er man lidt for hurtig på aftrækkeren – der er også ting, som jeg fortryder, at jeg har smidt ud – men du må trøste dig med, at det er godt for genbrugsbutikkerne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *