Den italienske sommer

denitalienskesommer

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Den italienske sommer af Rebecca Serle.

Da Katy mister sin mor, Carol, går hun helt i sort. Hendes mor var hendes bedste ven. De havde planlagt at rejse sammen til Positano i Italien. Carol havde tilbragt en dejlig sommer der som ung og  ville gerne vise sin datter byen.

Katy beslutter sig for at tage afsted alene for at se det sted, som hendes mor holdt så meget af.

Da hun kommer frem, mærker hun sin mors tilstedeværelse meget stærkt. Pludselig dukker Carol lyslevende op – ung, rask og smuk. Katy føler, at det umulige er sket – at hendes mor er kommet tilbage.

En anderledes og magisk historie om kærlighed.

Jeg er lidt splittet, når jeg skal give udtryk for min mening om romanen. For jeg kan ikke rigtig overgive mig til magien og tro på, at Katy kunne møde en ung og levende udgave af sin afdøde mor. På den anden side set forstår jeg selvfølgelig hensigten med fortællingen. Og hvis man kan lade sig rive med af magien, er det en meget fin fortælling fuld af kærlighed.

Jeg har tidligere anmeldt Fem år senere af Rebecca Serle.

Læs mere om Den italienske sommer hos Politikens Forlag.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *