Sommerkulde

sommerkulde

Bog modtaget som anmeldereksemplar.

Jeg har læst Sommerkulde af Jennifer Weiner.

Daphne arbejder dels som barnepige, dels som influencer. En dag, bliver hun helt uventet opsøgt af en tidligere veninde. De to var veninder i skoletiden, men blev uvenner og har ikke haft kontakt med hinanden i seks år. Eksveninden, Drue beder nu Daphne, om hun ikke nok vil være hendes brudepige.

Drue kommer fra en velhavende familie, og har planlagt et stort, luksuriøst eventyrbryllup, hvor en masse kendisser vil deltage. Daphne bliver fristet af tanken om at deltage i den glamourøse begivenhed. Hun tænker på de lækre opslag, hun kan poste på sin Instagramprofil. Hun tænker også på, at Drue kan have forandret sig og måske ikke længere er helt så manipulerende og beregnende, som hun var engang.

Sommerkulde er mit første møde med forfatteren Jennifer Weiner, men jeg er opsat på at læse flere af hendes bøger, for hun skriver helt forrygende. Jeg har været supergodt underholdt af Sommerkulde, faktisk har jeg haft temmelig svært ved at lægge bogen fra sig. Det er en skøn roman, der blandt andet handler om vores overfladiske optagethed af glansbillederne på de sociale medier. Den handler også om de ting, der virkelig betyder noget her i livet. Bogen rummer forskellige dilemmaer, mange modsætninger, masser af stemning og interessante karakterer, humor og alvor – og endda en mordgåde. Den har det hele. Jeg giver Sommerkulde mine bedste anbefalinger.

Læs mere om Sommerkulde hos Forlaget Turbulentz.

Du vil måske også synes om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *