Skovens Dag

skovensdag

I dag har vi været en tur i skoven. Det er Skovens Dag, men det var nu ikke derfor, vi gik i skoven. Vi havde bare lyst til en skovtur i det smukke vejr. Der er så betagende smukt derude lige nu, hvor bøgetræerne netop er sprunget ud.

I dag valgte vi at gå tur i en for os hidtil uudforsket skov, nemlig Storskov ved Sparresholm. Vi er tit kørt igennem skoven, og i dag fik vi så kigget lidt nærmere på den.

Vi havde næsten det hele for os selv. Vi mødte kun enkelte andre mennesker, så vi nød stilheden og skønheden i fulde drag. Sådan en skovtur er en af de gratis glæder, jeg virkelig sætter pris på.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg vidste ikke det havde været skovens dag, men en dag først i maj er da et godt valg! Vi har boet ret langt fra skoven de seneste par år, og jeg glæder mig til at vi snart får kortere til skoven. For en tur i skoven er noget af det bedste. Især forår og efterår, synes jeg.
    Jeg er ret vild med det billede du viser 🙂

    1. Tak, Nana! Ja, vi er også glade for at gå ture i skoven, men det bliver ikke så tit, når man skal køre i bil til skoven, før man kan komme til at gå tur. Det meste af min barndom boede jeg lige klods op ad skoven, og det var lykken – sikke en legeplads 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *