Ny MacBook og lidt praktisk tilbehør

macbooktilbehoer

Jeg har modtaget det fine sleeve til min  MacBook som gave fra Bomo.dk.(Reklamelink)

Min uundværlige MacBook har drillet i et stykke tid. Jeg har nok brokket mig temmelig meget over det, for i hvert fald overraskede Henrik mig med en ny for et par uger siden. Han gad nok ikke høre på mere brok. Det slap han nu ikke for lige med det samme, for der var nogle ting, der lige skulle styr på, før jeg ikke havde mere at brokke mig over. Jeg var nødt til at købe et nyt kabel, for at kunne overføre billeder fra min mobil og mit kamera, for det gamle passede selvfølgelig ikke. Nu er det nødvendige tilbehør i hus, og alting virker bortset fra, at jeg har fået lidt problemer med at kommentere på enkelte blogs rundt omkring – systemerne kan åbenbart ikke genkende mig, men jeg håber, at det også falder på plads.

Bortset fra de nævnte irritationsmomenter er jeg superglad for min nye MacBook og vil selvfølgelig gerne passe ekstra godt på den. Derfor er jeg rigtig, rigtig glad for det fine sleeve, jeg har fået til den. Nu er den godt beskyttet mod slag og ridser, når den af og til bliver taget med på farten. Det er ikke så tit, jeg tager den med mig rundt, men det sker, og nu er den klædt på til det.

Du vil måske også synes om

2 kommentarer

  1. Jeg elsker også mit sleeve, og bruger det trofast. Jeg bruger min computer så meget at det er uundværligt at kunne passe godt på den. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *