Nye t-shirts i økologisk bomuld

nyetshirts

Jeg er blevet rigtig, rigtig glad for at handle hos Boozt. Det er der mange grunde til. En af grundene er det kæmpestore udvalg. En anden grund er, at varerne bliver leveret gratis og lynhurtigt – ofte allerede dagen efter, man har bestilt. Er der en vare eller to, man vil returnere, er det både nemt og gratis. Der er tit gode tilbud og rabatter.

Det var allerede flere gode grunde, men nu kommer den vigtigste for mig. Hos Boozt er der et stort udvalg af tøj i min størrelse. Det synes jeg ikke, at der altid er i de fysiske butikker. Jeg bruger (for de fleste mærkers vedkommende) størrelse Extra Small, og det er ikke den størrelse, der er mest af i butikkerne. Før i tiden talte mange om, at det var svært at finde tøj i store størrelser, nu kniber det mere med at finde noget i små størrelser – i hvert fald til kvinder på min alder. Man kan sikkert sagtens finde masser at tøj i små størrelser til unge piger, men det kan jeg jo ikke rigtig bruge til så meget. Men hos Boozt er der masser af tøj i min og alle andre størrelser, jeg behøver ikke længere at bruge lang tid på at finde noget, der passer.

Mit seneste indkøb i webshoppen er to t-shirts i økologisk bomuld.

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er flot, at du holder din størrelse, så at sige – jeg har også været en XS, men det er jeg ikke mere … kom helt op på en XL, men er heldigvis på det rigtige spor nedad igen 🙂

  2. Det er nemlig fint at kunne finde de helt små størrelser, som også kan være ganske svære at finde som ung, hvis man ikke vil ligne en 12-årig. – Og det vil Donnaen ikke.

    1. Det er så irriterende, at det skal være så besværligt at finde tøj i den rette størrelse – mon ikke Boozt også har noget for Donnaen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *