Æblehøst

ingridmarie

Vi plukkede æbler i går. Vi har et Ingrid Marie æbletræ, der har båret ganske pænt i år. Vores Belle de Boskoop træ har derimod skuffet fælt. Det plejer ellers at forsyne os med en masse store, dejlige madæbler, men i år er det en ringe høst. Det er der ikke noget at gøre ved – vi må bare nyde Ingrid Marie æblerne og håbe på bedre held med madæblerne til næste år.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Du vil måske også synes om

4 kommentarer

  1. Det er vist generelt et dårligt æbleår i år. Vi har meget få æbler på begge de store, gamle træer. Til gengæld var der påfaldende mange æbeler (6 stk. 🙂 ) på vores nyplantede Ingrid Marie, så lige den sort klarer sig måske bedre.

    1. Ja, det lader til at være et rigtig dårligt æbleår. Vi har aldrig før oplevet ikke at være ved at drukne i Belle de Boskoop æbler, men i år er stort set alle æblerne på træet bittesmå og ikke rigtig til at bruge til noget. Måske har denne sommer været ideel for Ingrid Marie æbler, som vi har en god portion af – de er nu også dejlige 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *